Logistický diplom? Posune vaší kariéru dál, říká Jaroslav Bazala

Jestliže chcete být skutečným odborníkem a zároveň chcete, aby se tak na vás skutečně pohlíželo, měli byste vlastnit diplom Logistické akademie a s ním spojený titul za jménem (Plog., ELog., MLog., CLog., ALog.). Tato kvalifikace vám otevře dveře do světa. Tedy budete kapacitou i za hranicemi Česka a Slovenska.

Hlavním představitelem Logistické akademie a zároveň Komory logistických auditorů je Jaroslav Bazala, který vedle toho, že potvrdil praktičnost studia v akademii, odpověděl na několik otázek, které uchazeče o tento prestižní diplom zajímají.

Důležitost logistického diplomu

Absolventi Logistické akademie se osvědčují v praxi a je o ně velký zájem na pracovním trhu. Není proto pochyb, že získání logistického diplomu má smysl. Ing. Bazala, Ph.D, ALog. se za každého diplomovaného logistika zaručuje a význam této kvalifikace potvrzuje slovy: „Prestiž udělovaných diplomů je na takové úrovni, že je možné ji zvýšit už jen jejich vynikajícími výsledky v praxi.“

To, co vám získání logistického diplomu přinese, lze vystihnout těmito body:

  • Kariérní růst,
  • Poznání zajímavých lidí z oboru,
  • Rozšíření znalostí,
  • Lepší přehled o jednotlivých oblastech logistiky,
  • Vysoká cena na trhu práce.

Vše o udělení diplomu

Pro získání diplomu Logistické akademie je nutné splnit body, které přiblížil Ing. Bazala, ALog.:

„Kromě nezbytných znalostí to jsou především výsledky práce. Na Logistickou akademii se mohou hlásit jen praktikující logistici. Absolventi škol – byť s vynikajícím školním vysvědčením – musí napřed určitou praxí projít (poznat a zažít firemní prostředí), než se mohou přihlásit k získání některého z našich diplomů.“

Jednotlivé kroky průběhu certifikace jsou přehledně vykresleny v následující mapce.

Podání přihlášky je nezávazné a každý si může vybrat, kterého diplomu chce dosáhnout. V případě, že byste měli zájem prohloubit své znalosti, není nic jednoduššího, než se přihlásit na některé z kurzů logistiky, které Logistická akademie nabízí.

Jaroslav Bazala v rozhovoru pro Komoru logistických auditorů pomohl odhalit pár dobrých důvodů, proč byste měli vlastnit logistický diplom. Přečtěte si celý rozhovor s tímto uznávaným odborníkem na poli logistiky.

Autor příspěvku: redakce