Logistiku pro TATRA Trucks zajišťuje NIKA Logistics

Třetí nejstarší automobilce světa – kopřivnické TATRA Trucks z holdingu CZECHOSLOVAK GROUP se v posledních letech velmi daří. Zajišťuje dodávky nákladních automobilů jak pro soukromý sektor, tak pro vojenské organizace a jen v minulém roce se jí podařilo předhonit své stanovené výrobní i obchodní plány.

K tomu je potřeba také bezchybné logistiky. Pro tyto účely si najali NIKA Logistics, specialistu na logistiku s dlouholetou tradicí a mezinárodními zkušenostmi rovněž z holdingu CSG. NIKA Logistics umí přepravit téměř vše od standardních nákladů po obří transporty po zemi, vodě i vzduchem. Tedy, toto spojení je více než logické.

„Našemu partnerovi z oboru automotive poskytujeme komplexní logistické služby v oblasti nákupu materiálu, rozvozu náhradních dílů a kooperace ve výrobě. To vše s důrazem na efektivitu celého dopravního procesu a spokojenost partnerů společnosti Tatra Trucks, a.s.“ uvádí manažer logistiky NIKA Logistics ke zmíněné spolupráci a zároveň dodává:

„S vozidly, která zajišťují každodenní rozvozy  a svozy materiálu a zboží, dokážeme pohotově reagovat na jednotlivé požadavky dynamicky se rozvíjející společnosti Tatra Trucks, a.s., což je v oboru automotive obzvláště ceněno. Vzhledem ke každodennímu nasazení těchto vozidel se oběma partnerům naskytla jedinečná příležitost k propagaci a posílení povědomí o obou společnostech. Jednotlivé vozy proto byly opatřeny symboly obou obchodních značek. Tímto tak každý den reprezentují obě společnosti napříč celou Českou a Slovenskou republikou.“

Vzájemná spolupráce je podporována a rozvíjena také na mezinárodní úrovni, kdy jsou nákladní vozidla určená pro mezinárodní přepravy společnosti NIKA Logistics a.s. označena sloganem „Tatra Takes You further“.

„Mimo každodenní operativy se ve spolupráci s naší dceřinnou společností DHS Logistics, a.s. aktivně podílíme také na projektování exportu vozidel. Automobilku Tatra Trucks, a.s. podporujeme především formou pravidelných diskusí k plánu exportů, konzultací strategií, správou tenderů a poptávkových řízení subdodavatelů, přípravy balení, zajišťování manipulační techniky a dokumentace až po samotnou realizaci silničních, železničních, leteckých, námořních či kombinovaných přeprav na nejrůznější kontinenty.“

NIKA a TATRA Vás dostanou dál! Takže až budete hledat spolehlivého partnera pro vnitrostátní i mezinárodní logistiku, víte, na koho se obrátit.

Autor příspěvku: redakce