bílá tatra phoenix

Novým partnerem tatrováků je Truck Service Group

Vozy Tatra není třeba dlouze představovat. Patří mezi automobily s nejstarším rodokmenem na světě a díky vynikajícím jízdním vlastnostem především v terénu představují špičku ve své kategorii.

V květnu letošního roku vznikla v Přelouči společnost TRUCK SERVICE GROUP (TSG), člen skupiny CZECHOSLOVAK GROUP,  která se právě na vozy Tatra zaměřuje. A to nejen na nejmodernější Phoenixy, ale i na starší modelové řady. V průběhu roku se stala certifikovaným partnerem výrobního závodu TATRA TRUCKS a.s. a díky úzké spolupráci s ním nabízí tatrovákům poměrně širokou paletu služeb. Cílem je nabídnout takový servis, které zpřístupní tatrovky co nejširšímu okruhu zájemců a maximálně usnadní jejich provoz.

Vozy Tatra jsou teď dostupnější

Pro zajištění dostupnosti tatrovek českým a slovenským zákazníkům přichází TSG s vlastním financováním. Podle individuálních potřeb a přání zákazníka je možné zvolit splátkový prodej, operativní nebo zpětný leasing.

Zákazníci mají také možnost si vyzkoušet vozidlo Tatra Phoenix ve svých provozních podmínkách a zjistit, zda je pro ně pořízení tohoto vozidla vhodnou volbou.

Servisní služby a náhradní díly vracejí i starší modely do provozu

Výhodou pro majitele starších modelů tatrovek může být dostupnost náhradních dílů, kompletního servisu nebo repase pro jejich vozy. Vozidla potom mohou majiteli sloužit další roky v plné kondici. Možností je také odkup, repase a následný prodej vozu dalšímu majiteli.

V Přelouči tak vzniká nové centrum nabízející kompletní služby a poradenství pro tatrováky. Podle vyjádření společnosti se bude nabídka služeb přizpůsobovat přáním zákazníků a požadavkům trhu. Cílem je stát se spolehlivým partnerem pro všechny provozovatele tatrovek a pomáhat udržovat vozy Tatra ve výborné kondici.

Autor příspěvku: Liběna