Logistika podle LENOVO a Tomáše Reizera

Logistická akademie je institut, jež vzdělává a certifikuje logistiky a tím z nich dělá ještě větší profíky. Závěrem takového studia je titul používaný za jménem a jedním takovým se může pochlubit i logistik Ing. Tomáš Reizer, ALog. (ALog. = auditor logistiky).

Ten spojil svou profesní dráhu s výrobcem známých mobilních zařízení LENOVO a zde šéfuje logistice pro Evropu, Střední východ a Afriku. Mimo to je také členem profesního Komory logistických auditorů a špičkovým odborníkem na Model excelence EFQM.

Tomáš Reizer nastoupil do LENOVO v roce 2011 a od té doby vystřídal různé pozice v oboru logistiky. Až v roce 2016 nastoupil na pozici Logistics Manager for EMEA Data Center Group Part Sales, kde působí dodnes. Mimo působení v aktuální společnosti má za sebou řadu zajímavých pozic i zkušeností z logistiky firem jako je Phillips, aj.

Právě díky hlubokým zkušenostem získaných prací na různých pozicích se  Tomáš seznámil velmi detailně s fungování celého dodavatelského řetězce i logistickým komplexem.

Tyto bohaté praktické zkušenosti pak zúročil právě při studiu na Logistické akademii, kde získal titul nejtěžší a sice titul Auditor logistiky ALog. Ten ve zkratce spočívá v online studiu, ale především ve vypracování vlastního a praxí podpořeného projektu a jeho následné obhajobě před odbornou komisí složenou opět ze samých logistiků.

Celý rozhovor s auditorem logistiky a logistikem z LENOVO, Tomášem Reizerem, čtěte na blogu Logistické akademie.

Autor příspěvku: redakce